speciaal voor jou

Samenwerklunch

professionele hulp voor jouw content

 

Samenwerklunch

Kant en klare content

Dat klinkt toch té mooi om waar te zijn?

Toch is het mogelijk! Er is online namelijk voldoende kant en klare content beschikbaar.
Is het verstandig om deze te gebruiken? Wij denken van niet.

Als je JOUW klanten wilt bereiken, dan zal je teksten en uitingen aan moeten passen. Dan is het belangrijk na te denken over wie zij zijn, wat ze doen, welke ‘taal’ ze spreken. Hoe ze leven en werken, maar vooral waarmee kan JIJ ze helpen?

Om mij heen hoor ik vaak mensen dat ze ‘meer zouden moeten doen online’. Wat hen weerhoudt is de HOE. Techniek en de wirwar aan mogelijkheden lijkt verstikkend te werken en dus gebeurt er uiteindelijk NIETS.

 
Dat is zonde en niet nodig! Daarom is er nu: de samenwerklunch.

 

Online samenwerken!

Met een groep van max 8 personen werken we in 2 uur tijd aan content. Dat kan een pagina of blog op je website zijn maar ook een post op social-media. We beginnen met een stukje theorie over o.a. content planning, hoe werkt een funnel, doelgroepen, het schrijven van je verhaal, gebruik van tools etc. Daarna ga je zelf aan de slag en helpen wij je waar nodig.

Vanachter je eigen laptop, met je eigen lunch kan je deelnemen. Na 2 uur kan je met een gevulde maag EN inspiratie weer aan de slag!

Hoewel ik al veel online meetings heb gehouden, is deze vorm voor mij ook NIEUW daarom bied ik je deze allereerste versie van de Samenwerklunch graag aan in ruil voor een shoutout op social media. #sharingiscaring #shoutout