SEO

zoek-ma-chi-ne-op-ti-ma-li-sa-tie

Bovenaan in Google

Wil jij bovenaan in Google? Dan adviseren wij je om op zoek te gaan naar een bureau wat hier in gespecialiseerd is. Wij garanderen niet die eerste plek echter wél dat jouw site geoptimaliseerd wordt om de beste resultaten te halen. Echter dat doen wij door gebruik te maken van de aanwezige tools. Door goed gebruik te maken van de techniek en van de regels die Google stelt.

 

Content

Het lijkt een open deur, maar het schrijven van goede content is essentieel voor een goede positie in Google. Dit doe je door goed leesbare teksten te schrijven. Het continue herhalen van goed scorende zoekwoorden wordt door Google niet gewaardeerd maar komt ook de leesbaarheid van jouw pagina niet ten goede. Houd hier dus rekening mee. Je wilt mensen tenslotte niet alleen naar jouw website krijgen, je wilt ook conversie!

Oftewel, zorg voor een goede combinatie tussen de juiste zoekwoorden én goed leesbare content. En last but not least: vergeet niet de zoekvraag van jouw klant te beantwoorden: welk probleem los jij voor hem op?

Laat jij ons helpen jouw site te optimaliseren?