Website laten maken of verbouwen?

Zowel voor nieuwe als bestaande sites

 

Wil jij een (bedrijfs)website laten maken? Dat kan! SiteforSites doet dit al sinds 2007. Ook jouw website vindbaar maken behoort tot ons standaard pakket. En het bouwen van sites geeft ons enorm veel energie!

Te vaak zien wij ondernemers die:

  • veel geld investeren in marketing bureaus om hoog in Google te komen maar waarbij conversie uitblijft
  • niet gehinderd worden door kennis op online marketinggebied en de website ‘er een beetje bij’ doen
  • bijna elk mogelijk communicatiekanaal gebruiken zonder dat er een gericht plan is
  • ondanks alle effort, amper resultaat boeken en met een naar gevoel achterblijven

Vanzelfsprekend zorgen wij niet alleen dat de site aan de buitenkant voldoet aan jouw wensen, maar kun je ook op het gebied van techniek van ons op aan. Zaken als ‘zoekmachine optimalisatie’ en ‘usability’ zijn van grote invloed op de gebruikerservaring en behoren daarom tot onze standaard service. Vanzelfsprekend zijn de websites ‘responsive’ (dit zorgt ervoor dat de site op alle apparaten / beeldschermen optimaal wordt weergegeven). Tegenwoordig worden alle websites gebouwd in WordPress, een content management systeem waarmee je zelf wijzigingen kunt aanbrengen of de website verder kunt uitbreiden. Neem contact op voor meer informatie.

In verband met de steeds groter wordende vraag bieden wij meerdere pakketten aan, doorlooptijd van alle pakketten is 3 maanden. Onze ervaring is dat deze tijd nodig is om alle content voor het project gereed te krijgen. Mocht je een kortere doorlooptijd wensen dan is dat bij uitzondering mogelijk, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze pakketten