Youtube

In beweging

Heb je een vraag over een product of dienst, zul je wellicht regelmatig op Youtube terecht komen, waar je door middel van een filmpje, antwoord krijgt op jouw vraag. Jaren geleden was het nog niet echt denkbaar dat je zelf een film zou opnemen om deze online te plaatsen, simpelweg omdat de systemen daar toen nog niet zo goed voor waren ingericht. Tegenwoordig echter, heb je alles wat je nodig hebt in jouw broekzak!

Communiceren is nog nooit zo leuk geweest!

Het was nog nooit zo eenvoudig als tegenwoordig om een filmpje te maken, te monteren en online beschikbaar te maken. En het is niet alleen gemakkelijk, mensen vinden het ook een prettige communicatiemiddel. Nog steeds is het aantal minuten dat mensen per dag op Youtube kijken, groeiende. Maak daar dus gebruik van.
Wij hebben ervaring met het inrichten van een Youtube kanaal. Het personaliseren en het koppelen aan jouw website. Indien je wilt geven wij je graag een gebruikerstraining ‘Filmen met je mobiel’. Wil jij ook leren filmen met je mobiel, of meer informatie over jouw eigen kanaal? Vul het contactformulier in, wij komen zo snel mogelijk bij je terug.